Over mij


Over mij

Mijn naam is Sandra de Boer.

Al ruim 20 jaar heb ik mogen genieten van verschillende soorten yogalessen van inspirerende yoga docenten waar ik van mocht leren.

In 2014 heb ik zelf een opleiding tot hatha yoga- en kinderyoga- docent gevolgd en afgerond.

Het was toen echter voor mij nog niet de juiste tijd om deze opgedane kennis door te geven. Eerlijk gezegd, ik vond het veel te spannend en was veel te perfectionistisch. In de jaren die volgden heb ik bijzondere mensen ontmoet, bijzondere levens ervaringen en lessen mee mogen maken die me verder hebben gebracht.

In 2019 heb ik mijn opleiding tot Peter Hess klankmasseur gevolgd en afgerond. Mijn eigen eerste klankmassage was voor mij een openbaring. De stilte die ik zocht door te mediteren, wat ik destijds best lastig vond, kwam tijdens deze massage vanzelf. Het voelde voor mij als een bad van stilte en rust. Daardoor ontstond er ruimte. Dat gevoel wil ik graag doorgeven.

Nu in deze bijzondere tijd, in alle rust en onrust na mooie gesprekken en na het lezen van een aantal inspirerende boeken, heb ik geleerd om mijn angst om te zetten in iets positiefs. Dat ik dat nu kan doorgeven en dat het goed is zoals het is. Ik hoop dat ik op mijn beurt mensen zal inspireren en licht door zal geven zodat de wereld steeds wat lichter wordt.

Lieve groet, Sandra.