Over mij


Over mij

 

Een Stil Gevoel gevonden.

 

“ Het was niet mijn eerste ontmoeting met klankschalen. Toch was het deze keer dat de klankschalen mij zo raakte tijdens een klanksessie. Ik voelde het door mijn hele lijf. Maar ze waren ook hoorbaar. Het was tijdens deze ervaring dat ik me realiseerde dat het geluid en de trilling die het teweeg brengt, waar ik overgevoelig voor was in die tijd, ook heel prettig kan zijn. Een geluid dat de focus weerlegt naar binnen toe. Mijn volgende ontmoeting was een klankmassage. Die voelde voor mij als een diepe meditatieve reis door mijn lichaam waar ik niets voor hoefde te doen. Het koste even tijd voordat ik mijn gedachten los kon laten maar zelfs dat ging vanzelf. Ik voelde dat ik hier de stilte in mij kon vinden.

 

Ik was helemaal om, deze ervaringen met klankschalen wilde ik vaker ervaren maar vooral ook doorgeven aan anderen. Ik schreef me in voor de opleiding klankmassage bij de Peter Hess Academie die ik in 2019 afrondde. Een opleiding die oude en nieuwe kennis goed onderbouwd samen brengt. Ik leerde wat de verschillende klankschalen met hun verschillende frequenties teweeg brengen in je lichaam. Maar vooral doordat ik het kon voelen is het geïntegreerd en onlosmakelijk met mij verbonden. De klanken en frequenties raken mij zodanig dat ze mijn intuïtie en heldere inzichten activeren. Dat maakt dat ik naast de vaste massage-methode vooral heel intuïtief kan werken.

 

Na mijn opleiding startte ik ‘Stil Gevoel’. Vele namen kwamen voorbij. Ik vroeg mezelf af wat ik over wilde brengen. Rust en stilte om naar binnen te kunnen keren. Vanuit die stilte kunnen voelen. Zo ontstaat er ruimte om ieders zelfhelend vermogen te activeren. Zodat een ieder zijn eigen heelmeester kan zijn, wat ieder van ons van nature in zich heeft. Zo ontstond Stil Gevoel.

 

Echter bleek het jaar 2020 niet het juiste jaar om te starten. Een ontwikkeling waar ik achteraf alleen maar dankbaar voor kan zijn. Het gaf mij ruimte en tijd om diep mijn eigen proces aan te gaan. Door de ruimte die ontstond en de noodzaak om in deze wereld situatie voor mezelf te ontdekken waar ik sta, kwamen er mensen en leer situaties op mijn pad die mij allemaal de mogelijkheid hebben geboden om te groeien. Om te ontdekken wie ik werkelijk ben en wat ik hier kom doen. Zeker geen makkelijke weg, een weg waar moed voor nodig is. Ieder persoon en iedere situatie zie ik nu als waardevolle puzzelstukjes die steeds meer in elkaar vallen en die niet toevallig zijn aangeboden. Die synchroniciteit kunnen zien is naar mijn idee een essentieel onderdeel van een gelukkig leven. En mijn proces gaat iedere dag verder, dat is LEVEN. En dat gun ik iedereen.”

 

Lieve groet, Sandra de Boer.